Termín: 12. května 2026 od 18:00 hodin
Doba trvání: 180 minut
Šéfkuchař: Ondřej Slanina
Místo konání: Zámek Chateau St. HavelCo si budeme na tomto kurzu vařit:
- Salát z chobotnice s kapary a olivami
- Brudet s pražmou královskou, restovaná středomořská zelenina s bylinkami
- Ligně na žaru, blitva z brambor a mangoldu, chilli majonéza s petrželkou a česnekem
Při zakoupení dvou a více voucherů je poskytnuta sleva ve výši 20% z celkové ceny.

Ondřej Slanina
Mým cílem je nabízet svým zákazníkům perfektní službu za odpovídající cenu. Neznám slovo nejde a proto občas se svým týmem, bez kterého to nejde, dokážeme nemožné. Touha být stále lepší je můj hnací motor. Vyberte si, co Vás zajímá, a užijte si to.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
