follow us: facebook

Termíny kurzů vaření

Objednávky a informace:
- telefon pro veřejné kurzy: +420 604 353 560
- telefon pro firemní akce: +420 725 778 415
- email: info@hungrytown.cz

Francouzské lahůdky
Originální bouillabaisse s omáčkou rouille, Quiche s kuřetem a plísňovým sýrem, alsaský choucroute
neděle 13.1.2019 od 09:30
2 750 Kč
Česká kuchyně v moderním pojetí
Candát s makovou krustou a chřestem s holandskou omáčkou, hovězí steak se svíčkovou omáčkou, flambované lívance s vanilkovým tvarohem a ovocem
neděle 13.1.2019 od 14:00
2 750 Kč
Omáčky
Pečená panenka s křenovou omáčkou a brambůrky, hovězí pečeně s rajskou omáčkou, candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem
úterý 15.1.2019 od 18:00
2 750 Kč
Americká kuchyně
US burger, buffalo wings s BBQ omáčkou, pancake s javorovým sirupem
neděle 10.2.2019 od 09:30
2 750 Kč
Zvěřina
Bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
neděle 10.2.2019 od 14:00
2 750 Kč
Thajská kuchyně
Polévka Tom Kha, Jarní závitky se zeleninou, Nudle Pad Thai Kung
úterý 12.2.2019 od 18:00
2 750 Kč
Italská kuchyně
Pizza Margherita, Těstoviny Alle Vongole, Zabaglione s hroznovým vínem a piškotem
neděle 3.3.2019 od 09:30
2 750 Kč
Thajská kuchyně - OBSAZENO
Polévka Tom Kha, Jarní závitky se zeleninou, Nudle Pad Thai Kung
neděle 3.3.2019 od 14:00
2 750 Kč
Ryby a mořské plody
Tartare z lososa s polníčkovým salátem, Slávky, Seafood plato
neděle 7.4.2019 od 09:30
2 750 Kč
Omáčky
Pečená panenka s křenovou omáčkou a brambůrky, hovězí pečeně s rajskou omáčkou, candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem
neděle 7.4.2019 od 14:00
2 750 Kč
Steaky a fláky masa 1
Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, Vepřová panenka se salsou criolla, Krůta v papilotě
neděle 12.5.2019 od 09:30
2 750 Kč
Steaky a fláky masa 2
Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, Vepřová panenka se salsou criolla, Krůta v papilotě
neděle 12.5.2019 od 14:00
2 750 Kč
Ryby a mořské plody
Tartare z lososa s polníčkovým salátem, Slávky, Seafood plato
úterý 14.5.2019 od 18:00
2 750 Kč
Steaky a fláky masa 1
Hovězí steak s brambůrky a portskou omáčkou, Vepřová panenka se salsou criolla, Krůta v papilotě
úterý 21.5.2019 od 18:00
2 750 Kč

Termíny kurzů vaření se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.


Místo konání kurzů:
CHateu St.Havel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč