follow us: facebook

Termíny kurzů vaření

Objednávky a informace:
- telefon pro veřejné kurzy: +420 604 353 560
- telefon pro firemní akce: +420 725 778 415
- email: info@hungrytown.cz

Zvěřina - OBSAZENO
Bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
neděle 8.12.2019 od 14:00
2 750 Kč
Zvěřina
Bažant na víně, kanec se šípkovou omáčkou, jelení hřbet s pečenou dýní a portskou omáčkou
úterý 14.1.2020 od 18:00
2 750 Kč
Thajská kuchyně
Polévka Tom Kha, Jarní závitky se zeleninou, Nudle Pad Thai Kung
úterý 28.1.2020 od 18:00
2 750 Kč
Stejkování
Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou, Vepřová panenka v červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou, Steak z hovězí roštěné s petrželovými brambůrky a omáčkou z portského vína
neděle 2.2.2020 od 09:30
2 750 Kč
Stejkování
Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou, Vepřová panenka v červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou, Steak z hovězí roštěné s petrželovými brambůrky a omáčkou z portského vína
neděle 2.2.2020 od 14:00
2 750 Kč
Vaříme pro puberťáky
Wrap se zeleninou a pečeným lososem, kuřecí stripsy v cornflakes, kuře na paprice s rýží, domácí lívance s vanilkovým krémem
úterý 4.2.2020 od 18:00
2 750 Kč
Valentýn aneb láska prochází žaludkem
Kozí sýr zapečený v jarním těstě s rukolou a brusinkami s karamelizovanými jablky, Vepřová panenka v mandlové krustě, kaštanové pyré a červená řepa v šafránu, Čokoládový mousse s čerstvým ovocem
úterý 11.2.2020 od 18:00
2 750 Kč
Stejkování
Kuřecí prsíčko v bazalce a citrónu v papilotě se zeleninou, Vepřová panenka v červeném curry s dýňovým pyré, chřestem a máslovou omáčkou, Steak z hovězí roštěné s petrželovými brambůrky a omáčkou z portského vína
úterý 18.2.2020 od 18:00
2 750 Kč
Ryby
Pstruh plněný bylinkami balený ve slanině s restovaným fenyklem a vařenými brambůrky, Treska pomalu pečená v bylinkovém másle s chřestem a holandskou omáčkou, Losos pečený s plátky citrónu s karamelizovanou karotkou a hráškem s máslovo-koprovou omáčkou
úterý 25.2.2020 od 18:00
2 750 Kč
Naše české hotovky
Slepice na paprice s rýží, Hovězí guláš s žemlovým knedlíkem, Vepřová kotleta na houbách s domácími špeclemi
úterý 3.3.2020 od 18:00
2 750 Kč
Rychlá večeře aneb nikdo nemá čas
Thajská kokosová polévka se zeleninou, Špagety aglio oli e peperoncino s krevetami, Rychlá žemlovka s vanilkovým tvarohem a jablky, Aperol Spritz na přípitek k večeri :)
úterý 10.3.2020 od 18:00
2 750 Kč
Mleté maso aneb mleté prostě miluji
Jehněčí kebab s česnekovým dipem a salátem tabouleh, Hovězí burger v domácí bulce, Rolovaná sekaná z kuřete v papilotě s bramborovým pyré
úterý 17.3.2020 od 18:00
2 750 Kč
Zabijačka v paneláku s guru české kuchyně Láďou Sv
Jitrnice, Zabijačkový guláš, Tlačenka, Paštika do skla
úterý 24.3.2020 od 18:00
2 750 Kč
Tři perly z celé kachny
Kachní kaldoun, Kachní stehno v sádle s pyré z červeného zelí a bramborové šišky, Kachní prso s koňakem a bylinkami s dýňovým pyré, karamelizovanými kaštany a vinnou omáčkou
úterý 31.3.2020 od 18:00
2 750 Kč
Nedělní oběd
Bramborová polévka, Pečený králík s bramborovou kaší, lívance s jahodovým tvarohem
úterý 7.4.2020 od 18:00
2 750 Kč
Polévky jsou grunt
Kuřecí vývar s domácími nudlemi a zeleninovým julien, Bouillabaisse s omáčkou rouille, Kokosová polévka s krevetami
úterý 14.4.2020 od 18:00
2 750 Kč
Kuchyně blízkého východu
Mezze - falafel, Hummus, salát tabouleh, rybí tajine s kuskusem, čočková chorba s koriandrem
úterý 21.4.2020 od 18:00
2 750 Kč
Omáčky
Pečená panenka s křenovou omáčkou a brambůrky, hovězí pečeně s rajskou omáčkou, candát s jemnou koprovou omáčkou a chřestem
úterý 28.4.2020 od 18:00
2 750 Kč

Termíny kurzů vaření se mohou v průběhu roku změnit vzhledem k potřebám hotelu. O případných změnách budou klienti informování s předstihem alespoň 7 dnů před vypsaným kurzem. Děkujeme za pochopení.


Místo konání kurzů:
CHateu St.Havel
Před Nádražím 6
Praha 4 - Krč